Adatkezelési szabályzat

Ez a szabályzat azon információkat határozza meg, amelyeket a Kéktúra Android alkalmazás műküdése és funkciók támogatása céljából kezelünk. További eszközöket és információkat az alkalmazás beállításainál találsz.

Milyen jellegű adatokat gyűjtünk?

Az alkalmazás biztosításához, és tovább fejlesztéséhez minimális szinten ugyan, de információkat kell kezelnünk. Melyek a következők:

Az általad megadott információk és tartalmak. Az alkalmazásban jelenleg olyan adatot lehet megadni, hogy mely túrát vagy pecsétet teljesítetted. Ezek az alkalmazás működése során felhasználásra kerülnek, ebből statisztika készül.

A termékhasználatod . Információkat gyűjtünk arról, hogy hogyan használod a Kéktúra Alkalmazást, például hogy a térképet vagy inkább a pecsétek leírását használod. Naplózzuk, hogy mikor használod, illetve hogy mikor használtad utoljára az Alkalmazást. Ezeket az információkat a hivatalos Google Analytics szolgáltatás kezeli, illetve tárolja.

Készülékekkel kapcsolatos információk: . A programhibák javításához elengedhetetlen bizonyos információk ismerete (pl.: egy hiba milyen Android verzión keletkezett).

Az ezen készülékekről általunk megszerzett információk a következőket foglalják magukban:

Hogyan használjuk ezeket az adatokat?

A rendelkezésünkre álló információkat (a választásaidnak megfelelően) az alább leírt módon használjuk fel, azzal a céllal, hogy rendelkezésre bocsássuk és támogassuk a Kéktúra alkalmazást és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat. Ez a következőképpen történik:

Termékeink biztosítása, személyre szabása és fejlesztése. A rendelkezésünkre bocsájtott információkat a termék rendelkezésre állásához használjuk fel, ide értve a funkciók (esetleg tartalmak) személyre szabását.Felhasználjuk továbbá a Termékeink fejlesztésére, tesztelésére és javítására, beleértve a felmérések és kutatások készítését, továbbá új termékek és funkciók tesztelését és hibaelhárítását.

Hogyan osztjuk meg ezeket az adatokat?

A veled kapcsolatos információkat mi jelenleg semmilyen módon nem osztjuk meg. Arra nyílik lehetőség, az általad kiválasztott információkat közösségi hálózaton keresztül oszthasd meg. Ezentúl mint már említettük, az általunk fejlesztésre felhasznált adatokat a Google Analytics, illetve a Firebase Crashitics szolgáltatása adja.

Hogyan gyakorolhatod a GDPR által biztosított jogaidat?

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében jogod van adataid eléréséhez, helyesbítéséhez, hordozhatóságához és törléséhez. Ezt az alkalmazáson belül bármikor megteheted. A készüléken tárolt adatok pedig az alkalmazás törlésével azonnal törlődnek. Ezenkívül jogod van tiltakozni adataid bizonyos jellegű kezelése ellen, illetve korlátozni adataid kezelését. Ideértendők a következők:

Adatmegőrzés, fiók felfüggesztése és törlése

Az adatokat mindaddig tároljuk, amíg szükség van rájuk a szolgáltatásaink biztosításához, vagy amíg nem törlöd a fiókodat – amelyik esemény előbb következik be. Az alkalmazás fejlesztéséhez használt Analytics & Crash Riport anonimizált adatait a szolgáltatások nem, vagy csak 6 hónap után törlik.

Hogyan értesítünk a jelen szabályzat változásairól?

A jelen szabályzat megváltoztatása felől az aktuális alkalmazás frissítésben is értesítünk, hogy eldönthesd, hogy folytatod-e az alkalmazás használatát.

Hogyan tudsz kérdéseiddel hozzánk fordulni?

Ha a jelen szabályzattal kapcsolatban kérdéseid vannak, az info@herfli.hu emailcímen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.